Eikö ketään edes hävetä

Kirjoittajasta

Blogin kirjoittaja on yli kolmekymppinen lihaa syövä ja ei-ihan-valtavirtauskovainen heteromies, joka on viettänyt suurimman osan 2000-luvusta yksityisyrittäjänä.

Tekstit on julkaistu nimimerkillä siksi, että viesti on tärkeää, ei kirjoittaja. Maailmassa on jo tarpeeksi blogeja, jotka on perustettu niiden kirjoittajan egon pullistamiseen.

Mainokset

21 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. a.t. said, on 10/09/2009 at 19:28

  Hyvin kirjoitat. Mutta mihin täällä voi jättää ei-julkisia kommentteja?

 2. masinoija said, on 10/09/2009 at 23:53

  Hmm, en nähnyt moiselle tarvetta – ajattelin asian niin, että jos jostain aiheesta haluaa herättää keskustelua, sen voinee tehdä saman tien julkisesti. En ole välttämättä kiinnostunut keskustelemaan käsittelemistäni aiheista henkilökohtaisella tasolla.

 3. Nyt Pelottaa said, on 10/11/2009 at 22:03

  Masinoija, Kämykritiikki, Nälkäkorpi, SURSOTAR, Jussi Jalonen, Hommawatch, Höglund.

  Eikö itseäsi pelottaisi?

 4. Panu said, on 15/01/2010 at 21:13

  Hommawatch on todennäköisesti Homman false flag -operaatio, jolla on tarkoitus kerätä ”mokuttajien” sähköpostit ja teletunnistetiedot talteen vastaisiin tarkoituksiin. Juha Mäki.Ketelä käyttää foorumia propaganda-alustanaan ja hänellä on siellä paljon suurempi sananvapaus kuin kellään muulla. Hän on myös antanut ymmärtää lähettävänsä silloin tällöin viestejä ylläpidolle, joilla hän määrää kuka sinne saa kirjoittaa ja mitä.

 5. TR said, on 19/01/2010 at 15:19

  Paranoidisuus on aina yhtä kaunista katseltavaa. =)

 6. Mitjo said, on 05/07/2011 at 23:45

  Saanko lainata tekstiäsi sivuilleni (www.myspace.com/mitjoruohoniemi) Nasevaa tekstiä, upposi luihin ja ytimiin! kiitos! ;)

 7. patarouva said, on 06/07/2011 at 15:16

  Kertakaikkisen virkistävää. Välillä törmää blogeihin joissa kielioppivirheet eivät aiheuta ihottumaa aivorunkoon, joten se yksinään teki jo lukemisesta mukavaa, varsinkin kun ottaa huomioon ettei Suomi ole äidinkieleni. Harvoin törmää blogeihin joissa on edes perusteltuja mielipiteitä, saatikka sitten näin hyvin perusteltuja. Koskaan ei ole käynyt niin että oikeasti alkaa miettiä omia mielipiteitään muiden näkökulmista. Nyt kävi. Todella miellyttävä kokemus, kiitos tästä. Palaan takaisin vielä monta kertaa.

 8. timanginen said, on 07/07/2011 at 01:39

  No jos joku vaikka haluais kysyä Masinoijaa treffeille, niin ei sitä varmaan kehtaisi täällä julkisessa kommentoinnissa tehä? ;)

 9. hannakatriina said, on 07/07/2011 at 16:07

  Hei! Loistava kirjoitus sukupuolineutraalista avioliitosta. Haluaisin kysya, sopiiko sinulle, että käytän Bible-kuvaasi lyhyeen juttuun. Asun Chilessä, jossa käydään taistoa syrjinnänvastaisen lain aikaansaamiseksi. Uskonto on täällä vahva kortti ja toivoisin voivani tuoda esille uusia näkökulmia paikalliseen väittelyyn. Kiitos!

 10. Pia Hellsten said, on 26/07/2011 at 14:41

  olen samaa mieltä patarouvan kanssa! minäkin palaan vielä monta kertaa.. mustavalkoisuus kun kyllästyttää!

 11. Oscar Fröberg said, on 28/07/2011 at 23:43

  Loistava blogi!

 12. Ruttunen said, on 18/01/2012 at 15:19

  Hienoja kirjoituksia. T: Kalju, salilla käyvä äijä

 13. Kaisa said, on 05/03/2013 at 16:40

  Loistavaa aivotuuletusta Avoin kirje sukupuolineutraalin avioliiton vastustajille tekstissä! Kiitos.

 14. Mimmi said, on 28/03/2013 at 14:04

  Onkohan kirjoittajalla omia lapsia? Kyllä lapsen oikeudessa isään ja äitiin on kyse jostain paljon syvemmästä asiasta kun perushoidon ja -huolenpidon tarjoamisesta. Varmasti homot ja lesbot kykenevät siihen yhtä hyvin. Sen sijaan isän ja äidin merkitys ihmisen persoonan kehitykselle on KAIKKIEN kehityspsykologien mukaan todella suuri. Isän merkitys tyttärelle…pojalle…Äidin merkitys poijalle…tyttärelle. Homoperheissä voi kasvaa ihan normaaleja ihmisiä, mutta kaipuu omien biologisten vanhempien tuntemiseen ei koskaan häviä. Ihmiset pohtivat vielä kuolinvuoteellaan näitä asioita. Vain totaalisen ymmärtämätön ihminen voi sanoa, että kaksi isää voi korvata puuttuvan äidin- tai kaksi äitiä puuttuvan isän. Ei voi muuta sanoa kun että tyhjät tynnyrit kolisevat kovimpaa. Se fanaattisuus, näköalattomuus ja täydellinen suvaitsemattomuus mikä leimaa homojen oikeuksien puolustajien tapaa ajaa asiaansa on todella tympeää.

 15. masinoija said, on 28/03/2013 at 19:23

  Yritätkö nyt vetää noloista nolointa ”jos ei itsellä ole lapsia, ei voi puhua mistään lapsiin liittyvästä koska vanhemmuus ja etenkin äiteys on sillä tavalla maaginen asia, että se saa ymmärtämään kaikki lapsiin liittyvät asiat täysin objektiivisesti oikein”? Mahdan tuntea aika viallisia heterovanhempia sitten, lasten hankkiminen kun ei millään tavalla tunnu korreloivan homoliittojen vastustamisen kanssa.

  Mitä fanaattisuuteen ja etenkin näköalatotmuuteen tulee, niitä löytyy näissä keskusteluissa noin tuhatkertaisesti enemmän vastustajien piireistä. ”Suvaitsevaisten suvaitsemattomuudesta” sanon vain seuraavan: https://masinoija.wordpress.com/2009/06/22/jos-oot-kerran-suvaitsevainen-eiks-sun-pitais-suvaita-suvaitsemattomuutta-oho-oho/ Vastustajat lyövät raamatulla tai ”ajatelkaa lapsia” -kommentilla, siinä missä toisella puolella aitaa on niitä tutkimuksia ja nimen omaan sitä NÄKÖALAA – ihmisiä, jotka tuntevat sateenkaariperheitä, tuntevat tällaisissa perheissä asuneita ja kasvaneita lapsia ja nimen omaan katsovat asiaa vähän laajemmasta vinkkelistä, kuin oman navan ympäriltä.

  Et ole itse ilmeisesti kamalasti lukenut kehityspsykologiaa päätellen tuosta kommentistasi KAIKISTA kehityspsykologeista, joka nyt yksinkertaisesti pidä ollenkaan paikkaansa? Perusturvallisuus ja turvallinen koti on asia, jonka pystyy tarjoamaan niin yksinhuoltaja kuin homo- tai heteropari, jos niikseen on. Naisen ja miehen mallien ei ole koskaan tarvinnut tulla omista vanhemmista. Lapset eivät (toivottavasti!) kasva tynnyrissä vaan kohtaavat elämässään ja lähipiirissään miehiä ja naisia, ja jälleen toivottavasti saavat kotipiirissään myös tarvitsemansa perusturvallisuuden ja rakkauden. Näistä jälkimmäiseen heteropareilla ei ole mitään yksinoikeutta.

 16. Komppis said, on 19/04/2013 at 20:56

  Kaikki, ei kukaan, ei koskaan, aina… Vaarallisia väittämiä monilta, en nyt tarkoita tämän blogin kirjoittajaa, vaan asioista yleensä. Luin juuri kirjoituksesi homeopatiasta ensimmäistä kertaa.

  Kiitos kaikista kirjoituksitasi, näissä on paljon samaa ajattelutapaa kuin omissanikin. On kuitenkin monta asiaa, joihin esimerkiksi minä en halua ottaa kantaa, kuten homojen avioliitto. Kirkkohäät on minun mielestäni kirkon oma asia, tehkööt omien oppiensa mukaan mitä haluavat. Valtion ei pidä olla kirkon sääntöjen laatija, eikä toisinpäin. Historia tosin on ihan toista.

  Jatka samaan malliin hyvin perusteltuja kirjoituksiasi.

 17. Eero said, on 09/09/2013 at 10:12

  Kiitos todella paljon hyvasta blogistasi! Oletko ajatellut jatkaa jossain vaiheessa kirjoittamista?

 18. Pasi said, on 27/06/2014 at 17:59

  Asiaa! Keep going!

 19. Asiaa! said, on 29/06/2014 at 20:19

  Luin tuon sp-neutraalia avioliittolakia koskevan tekstin, häkellyin. Ensimmäinen kerta kun löydän näin hyvin perustellut ja kypsät argumentit! Arvostan tuota suuresti. Pystyisivätpä kaikki ilmaisemaan asiansa näin asiallisesti, silloin olisi kaikki helpompaa.

 20. Osallistumishaluinen said, on 31/07/2015 at 11:09

  Olen jo pitkään seurannut sivusta sukupuolineutraalin avioliiton keskustelua. Mielipiteeni on selvästi sen puolesta, mutta en ole osallistunut keskusteluun sosiaalisessa mediassa jostakin minullekin vieraasta syystä. Nyt kun asia on taas aivan pinnalla aito avioliitto -hankkeen takia, päätin vihdoinkin julkistaa mielipiteeni. Luin äsken avoimen kirjeesi tasa-arvoisen avioliittolain vastustajille (ainakin 16. kertaa) ja totesin haluavani käyttää kirjettäsi apunani. Kysymys kuuluukin: Saanko tehdä Facebookiin julkisen sivun kirjeesi perustalta, jonne ihmiset saavat linkata kommentteja ja mielipiteitä joita ovat löytäneet netin syövereistä? Kaikenlainen kommentointi olisi tervetullutta, niin puolesta kuin vastaan. Varmasti näitä sivuja on jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta haluaisin jättää jälkeni keskusteluun parhaani mukaan. Perustan sivun, jos saan lupasi (pipareitahan ei saa ottaa purkista ilman lupaa). Ja kysyn myös, että haluaisitko olla mukana sivun ylläpitämisessä tai jollakin muulla tavalla tukea sivua?

  Loppukesäisesti toivottaen,
  Osallistumishaluinen

 21. masinoija said, on 09/08/2015 at 04:27

  Hei. Tulin katsomaan kommentteja varmasti ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, mutta joo – tekstiä saa lainata viitaten ja linkaten alkuperäistekstiin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: