Eikö ketään edes hävetä

Halla-aho oikeudessa – eli kelpo kestit trollille

Posted in Maahanmuuttajat, Sananvapaus by masinoija on 25/08/2009

Neekeri- ja muslimikriitikoiden suurmestari Halla-aho on tänään oikeudessa nettikirjoittelustaan. Luulisi, että tällaisesta asiasta pitäisi olla iloinen, mutta ei. Koko oikeudenkäynti on juuriaan myöten tarpeeton ja typerä virhe ja oli tuomio mikä tahansa, Halla-Aho fanipoikineen päätyy voittajaksi.

150px-DoNotFeedTroll.svg

Miksi? Hyvin yksinkertaisesti siitä syystä, että suuri osa syytteistä on täyttä puppua ja juuri sellaista kaksinaismoralismia, jollaista Halla-Aho kirjoituksillaan kalasteli. Käräjillä käsiteltäviä kommentteja on aidosti irrotettu asiayhteydestään, jonka pitäisi olla täysin selvää jokaiselle lukutaitoiselle, joka on jaksanut aivojaan Scriptan kaltaisella mukanokkelalla kiukuttelulla vaivata. Lisäksi voidaan keskustella siitä, onko uskonrauhan häiritsemistä käsittelevä pykälä nykyisellään ristiriidassa sananvapauden kanssa ja pitäisikö tähän maailmanaikaan enää käydä jumalanpilkkaoikeudenkäyntejä missään muodossa tai minkään uskonnon ympäriltä (ja tämä kommenttina uskonnolliselta ihmiseltä). Uskonrauha on toki konkreettisimmillaan tärkeä asia, eikä kellään ole toki asiaa häiritä toisten hartaudenharjoituksia, mutta sen vaatiminen, ettei uskonnosta saisi sanoa mitään negatiivista… no huh huh. Halla-ahon pedofiili-islam-kommentit olivat toki mauttomia ja lapsellisia provokaatioita, mutta mauttomuus ei ole rikos.

Syyttäjälle olisi ennen käräjille käymistä pitänyt esitellä termi trolli, sillä sellaista tässä nyt ruokitaan. Halla-aho on kerjäämällä kerjännyt huomiota ja sitä tämä oikeudenkäynti nyt tarjoaa oikein hopeavadilla – vieläpä sellaisessa muodossa, joka heittää saavitolkulla vettä Halliksen ja fanipoikaklubin myllyyn. Oikea tapa käsitellä tällaista lällättelijää olisi ollut vaivaantunut kuoliaaksi vaikeneminen sen sijaan, että äijän naamataulua olisi saanut ihailla pitkien lehdistöä jo useamman vuoden ajan. Tämä on sikälikin valitettavaa, että tyyppi ei ole edes etäisesti surkuhupaisalla tavalla viihdyttävä, toisin kuin aateveljensä Pekka Siitoin ja Seppo Lehto.

Oli miten oli, Halla-aho ja fanipojat ovat nyt saaneet juuri sitä mitä halusivatkin: ilmaista huomiota ja osoituksen siitä, että sananvapauden periaatteet ja lukutaito ovat Suomessa heppoisella pohjalla, ihan Julkisen sanan neuvostoa myöten

Hei, ihan oikeesti nyt – jos niin Electronic Frontier Finland, Homma-foorumi ja suuri osa vasemmistoliberaaleista ovat yhtä mieltä siitä, että tämä käräjöinti on hanurista, kyllä jossain on mätää ja pahasti.


Aihetta sivuten:

Oikeudenkäynti – Scripta

Viimeinen voitelu – Jukka Hankamäki

Loukkaamistarkoituksesta – Oula Lintula

Halla-aho saa mitä ansaitsee – pekkasiikala

Helsingin yliopiston oikeussosiologian dosentti Johan Bäckmanin raportti Jussi Halla-ahon oikeudenkäynnistä – Suomen antifasistinen komitea ”SAFKA”

140. Halla-ahon oikeudenkäynti – Jyrki Virolainen

Mainokset

6 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Seppo Lehto said, on 25/08/2009 at 21:27

  Trolleja vai hirvikärpäsiä ;)?

  Syksy tuli ennen aikojaan … nyt noita hirvikärpäsiä putkahtelee kuten punkkeja reijo kallisen tapaan … sananvapauden nimissä antaa niiden pörrötä, jospa rikolliset lausumansa johtavat heidän huomaamaan väitteidensä kaksinaamaisuuden kuten Jukka Hankamäkikin todistaa ;)

  Arvostelukykyiset ihmiset näkevät mistä on kyse

  Kiitos Jukka Hankamäelle ;)

  Seppo Lehto
  On sitten kyse koirista tai ihmisistä – Sanan pitää olla vapaa

  http://www.youtube.com/user/Pirunvuori1

  Ansioitunut väittelijä ja havainnoillistaja isänmaan asialla

 2. Seppo Lehto said, on 26/08/2009 at 19:44

  Innoitit minua lataamaan ko. väitteilläsi lisää kritiikkiä valtionsyyttäjälaitosta kohtaan ;)

  Kommenttisi tervetulleita ;)

  Seppo Lehto Tampere
  Trollimestari ja apinoinaan mika illman ja jorma kalske

 3. masinoija said, on 26/08/2009 at 20:11

  Niin… huomio viihdyttävyydestä ei sinällään ollut mikään kehu.

 4. […] – on ruodittu jo niin moneen otteeseen, että niitä on turha käydä enää tässä lävitse. Muilla tahoilla on tapauksen luonteesta vedetty jokseenkin samat johtopäätökset mihin allekirjoittanutkin on […]

 5. Rane said, on 07/07/2011 at 18:07

  ”Halla-ahon pedofiili-islam-kommentit olivat toki mauttomia ja lapsellisia provokaatioita, mutta mauttomuus ei ole rikos.”

  Kirjoitin tekstin puolustaakseni Halla-ahon blogikirjoituksia, mutten uskalla postata sitä, etten vaan saa syytettä jumalanpilkasta tms.

 6. I.K. said, on 05/03/2013 at 22:10

  Halla-aho ymmärrettävästi pelottaa kaltaisiasi vihervasemmistolaisia puunhalaajia, onhan hän älykäs maahanmuuttokriitikko. Koitahan päästä tämän jutun yli. Jaksamisia.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: